Supervisorenopleiding

  • Golden Tulip Keyser Breda
  • 1,5 tot 2 jaar
  • Minimaal 24 uur opleiding (exclusief supervisie sessies en voorbereiding)
  • Liesbet Nijssens, Lidewij Gerits, Jasmijn de Vos
  • €250 voor de toelatingstest en €1.650 voor de 4-daagse supervisorentraining 2022-2023 (dit is exclusief supervisies).
Inschrijven

Supervisorenopleiding

De supervisorenopleiding is een 2-jarige opleiding bestaande uit cursorisch onderwijs, klinische supervisies en supervisie over supervisie. Naar aanleiding van uw toelatingstest wordt een opleidingsplan opgesteld met daarin een inschatting van het aantal te volgen supervisies.

Het cursorisch onderwijs bestaat uit 4 cursusdagen;

2022:
– Vrijdag 3 juni 2022
– Vrijdag 18 november 2022

2023:
– Vrijdag 10 februari 2023
– Vrijdag 9 juni 2023

De cursusdagen zullen plaatsvinden bij Golden Tulip Keyser Hotel te Breda, mits de Coronamaatregelen dit toelaten.

De trainers zijn L. Nijssens, L. Gerits en J. de Vos.

Nadat u  zich aangemeld heeft voor de supervisorenopleiding  ontvangt u een brief  betreffende de toelatingstest. In deze brief vindt u de opdracht en de benodigde documenten die hiervoor aangeleverd dienen te worden. Wanneer deze toelatingstest wordt goedgekeurd door de beoordelingscommissie, bent u formeel toegelaten tot de opleiding. U wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht.

De deelnemer dient de supervisorenopleiding (inclusief benodigd aantal supervisies) binnen 2 jaar na start van de opleiding afgerond te hebben, om opgenomen te kunnen worden in het MBT-register als MBT supervisor en om erkend te worden als NVP supervisor.

De supervisies over supervisie starten na de eerste cursusdag. Vanaf dat moment bent u supervisor in opleiding (i.o.) en mag u reeds opleidingssupervisie geven tot het niveau MBT basistherapeut.


Inschrijven