MBT basistraining Theorie en Praktijk deel II

Inschrijven

MBT basistraining Theorie en Praktijk deel II

Deze training is het vervolg op de training MBT Theorie & Praktijk deel I, welke MBT Nederland tot 2020 heeft verzorgd. In deze training gaat u dieper in op de belangrijkste theoretische aspecten van Mentalization-Based Treatment (MBT). U leert de essentiële kenmerken van MBT behandelprogramma’s kennen en u ontwikkelt en traint de specifieke vaardigheden die nodig zijn om patiënten met een persoonlijkheidsstoornis met MBT te behandelen in een dagklinische of ambulante setting.

De MBT Theorie en Praktijk training betreft een Blended Learning, het is een combinatie van online leren en contactonderwijs. Als deelnemer kunt u op een online platform de theorie u eigen maken. Alle theorie is door onze trainers in video’s verwerkt die u in uw eigen tempo kan bekijken. De training bestaat uit meerdere modules en iedere module wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen. Tijdens live dagen zullen we de opgedane theorie gaan oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden.

Deze training heeft naast de online theorie 2 live dagen waar u gaat oefenen met andere deelnemers:

Dag 1: 09:30u – 17:00u

Dag 2: 09:30u – 12:45u

U dient bij inschrijven te kiezen voor een data reeks. Deze data betreffen de live dagen. Er kan niet worden afgeweken van deze data en ook niet onderling worden geruild.

Online platform: Zodra u bent ingeschreven ontvangt u een inlogcode die toegang geeft tot het platform circa twee maanden voor de eerste live dag. Wij adviseren u om direct in te loggen zodat u voldoende tijd heeft om de theorie eigen te kunnen maken.  Hieronder vindt u een overzicht van de verwachte duur van het volgen van de online theorie:

  • Voor live dag 1 dient u module 5 gevolgd te hebben. Dit kost u ongeveer 2 uur. Er wordt ook verwacht dat u literatuur doorneemt en dit bedraagt ongeveer 2 uur aan literatuur.
  • Voor live dag 2 dient u de modules 6 en 7 te hebben en dit kost u tevens ongeveer 4,5 uur. Er wordt ook verwacht dat u literatuur doorneemt en dit bedraagt ongeveer 3 uur aan literatuur.

Vooraf aan module 5 kunt u nog de kennismodule en module 1 t/m 4 volgen. Dit zal een herhaling zijn. De tijdsinvestering voor dit deel kost ongeveer 10 uur.

De training MBT Theorie en Praktijk deel II wordt alleen nog op aanvraag verzorgd.

Wilt u de gehele MBT basistraining Theorie en Praktijk volgen, kijk dan hier voor meer informatie.


Inschrijven