MBT Theorie en Praktijk deel I

Inschrijven

MBT Theorie en Praktijk deel I

In deze Theorie en Praktijk trainingen krijgt u inzicht in de belangrijkste theoretische aspecten van Mentalization-Based Treatment. U leert de essentiële kenmerken van MBT behandelprogramma’s kennen en u ontwikkelt en traint de specifieke vaardigheden die nodig zijn om patiënten met een persoonlijkheidsstoornis met MBT te behandelen in een dagklinische of ambulante setting.

De MBT Theorie en Praktijk training betreft een Blended Learning, het is een combinatie van online leren en contactonderwijs. Als deelnemer kunt u op een online platform de theorie u eigen maken. Alle theorie is door onze trainers in video’s verwerkt die u in uw eigen tempo kan bekijken. De training bestaat uit meerdere modules en iedere module wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen. Tijdens live dagen zullen we de opgedane theorie gaan oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden.

Deze training heeft naast de online theorie 2 live dagen waar u gaat oefenen met andere deelnemers:

Dag 1: 09:00u – 17:00u

Dag 2: 09:00u – 12:30u

De live dagen zullen in 2020 verzorgd worden via Zoom.

 

U dient bij inschrijven te kiezen voor een data reeks. Deze data betreffen de live dagen. Er kan niet worden afgeweken van deze data en ook niet onderling worden geruild.

Datareeks 1; vrijdag 25 september 2020 en vrijdag 9 oktober 2020

Datareeks 2; donderdag 1 oktober 2020 en donderdag 15 oktober 2020

Let op; zodra u bent ingeschreven ontvangt u een inlogcode die toegang geeft tot het platform. Wij adviseren u om direct in te loggen zodat u voldoende tijd heeft om de theorie eigen te kunnen maken.

Wilt u zowel MBT Theorie en Praktijk deel I als deel II volgen, kijk dan hier voor meer informatie. Heeft u MBT Theorie en Praktijk deel I al gevolgd, klik dan hier voor deel II.

 


Inschrijven