Trainingen

Het trainingsprogramma voor Mentalization Based Treatment (MBT) heeft tot doel de geestelijke gezondheid en andere professionals uit te rusten met de nodige vaardigheden en kwalificaties om MBT te implementeren bij de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen. Het trainingsprogramma bestaat uit de MBT Theorie en Praktijk basistrainingen en specialistische vervolgtrainingen. Voordat u deel kan nemen aan de specialistische vervolgtrainingen dient u de basistraining gevolgd te hebben.

 

MBT Nederland verzorgt erkende opleidingen in MBT. De opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met Anthony Bateman en Peter Fonagy – grondleggers van het model – en bevatten o.a. trainingsmateriaal dat door hen is ontwikkeld.

 

Voor meer informatie voor onze MBT Theorie en Praktijk trainingen, klik hier. Wilt u meer weten over onze Specialistische vervolgtrainingen, klik dan hier.

 

Bent u op zoek naar een introductie in MBT Methodiek, hiervoor is de Kennismodule in MBT ontwikkeld. Tijdens deze module krijgt u een eerste indruk wat de MBT methodiek precies inhoudt U kunt hier meer informatie vinden.